Uudet sivut ovat valmiit!

Uudet sivut ovat valmiit!

Harjavalta 12.12.2023

Tervehdys!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja ehkä samalla käymään Verkkokaupassa, jonne linkki löytyy edelleen tuolta etusivun yläreunasta. Joululahjaksi Turvakerroin – tuotteita…ei ollenkaan huono idea 😊

Uudet sivut ovat valmiit!

Kotisivujen uusiminen ei ole ollut aivan pieni urakka. Kaiken muun kiireen keskellä istahtaminen läppärin viereen ja keskittymään useamman tunnin ajaksi ainoastaan tähän…ei ole ollut aina helppoa. Koska materiaalia on aika paljon, on ollut myös hankalaa löytää se olennaisin tieto tänne. Liikaa tekstiä ei saisi olla ja tämä on ollut aina kohdallani hieman haastava vaatimus, niin puheen tuottamisen kuin kirjoittamisenkin osalta. Tuhannet kiitokset pitkäaikaiselle yhteistyökumppanilleni Sivustamo Oy:lle niin kärsivällisyydestä, kuin myös hienosti toteutetusta lopputuloksestakin. Kiitos…poikkean sen luvatun kakun kanssa ensi viikolla 😊 Omat fiilikset ovat nyt aika katossa!

Näillä sivuilla täysin uutta on Blogi – sivu. Ensimmäinen blogi on tarkoitus julkaista ensi viikolla ja laittaa se jaettavaksi siitä kiinnostuneille. Blogissa kirjoitan jatkossa säännöllisesti ja myös laaja-alaisesti työssä koettavasta väkivallasta ja sen hallinnasta, työturvallisuudesta, turvallisuuskulttuurista, asiakasturvallisuudesta, alan koulutuksista ja muusta ajankohtaisesta alaan liittyvästä.

Kulunut vuosi

Kulunut vuosi oli siinä mielessä erityinen, että vuodesta 2006 sivutoimisesti alkaneesta yrityksestä tuli päätoiminen, kun jättäydyin pitkän uran tehneenä pois Satakunnan hyvinvointialueelta. Olen kiittänyt itseäni tuosta – 06 tehdystä päätöksestä perustaa oma yritys. Sen avulla olen pystynyt hankkimaan itselleni eri puolelle Suomea laajan verkoston ja verkoston avulla on tässä vaiheessa helppo toimia. Työmäärä kaikkiaan hieman toki vähentyi päätyön jäädessä pois ja olen tilanteesta myös nauttinut. Töitä on ollut kuluvalle vuodelle juuri sopivasti ja aikaa markkinointiin ja muuhun on jäänyt enemmän…kuin myös itselleni 😊

Ensi vuosi ja jatko

Tuleva vuosi jatkuu osin vanhalla kaavalla, mutta ajan hermolla mennään ja aikaa pitää seurata. MAPA – koulutukset ovat edelleen luonnollisesti se tärkein painopistealue. MAPA – koulutuksissa laatu nousee koko ajan ja se on siksikin hyvin kysytty koulutusmalli ja sitä on helppo tarjota. Uusitun työkirjan ja muun uuden materiaalin otin käyttöön jo kuluneen syksyn aikana. Upeaa työtä myös Suomen MAPA – keskukselta! Mainittakoon myös tässä, että MAPA – koulutusten yhteydessä puhumme nykyään koulutuksesta työnimellä Turvalliset toimintamalit. Kyse on silti kuitenkin samasta paketista😊Kevään aikana otan käyttöön myös somaattiseen hoitotyöhön suunnatun Turvalliset toimintamallit koulutuksen eli Clinical Holding (CH-3). Tähän n. 4 h koulutuspakettiin kuuluu ennakointi – ja vuorovaikutustaitojen lisäksi fyysisten taitojen harjoittelu turvalliseen ohjaamiseen vuoteessa, nostoihin, siirtoihin, näytteiden ottamiseen tai kävelevän potilaan ohjaamiseen ja saattamiseen. Myös CH 3 – koulutuksissa käytetään MAPA työkirjaa ja osallistujat saavat osallistumisestaan todistuksen. Tästä sitten lisää tietoa keväämmällä.

Mitä muuta keväälle? Yhteistyö Osaava Satakunnan, Porin kaupungin HR – yksikön, Rauman sivistystoimen ja muiden vanhojen yhteistyökumppanien kanssa jatkuu. Kauhavan kaupungin sivistystoimen kanssa polkaistaan koulutusprojekti liikkeelle jo tällä viikolla kouluväkivaltaa koskevilla luennoilla ja tammikuussa sitten alkavat MAPA koulutukset. Vaikka en olekaan verkkokoulutusten suurin ystävä, niitäkin kysellään ja mm. kotikäynteihin ja turvallisuuskulttuuriin liittyviä TEAMS koulutuksia on kevään aikana muutamia. Sataopisto on myös monista yhteyksistä tuttu yhteistyökumppani. Huittisissa järjestämme yhdessä naisille suunnatun Arjen turvallisuus – koulutuksen ja alustavasti on ollut myös puhetta, että syksylle voisin järjestää MAPA Perusteet kurssin opiston tukemana. Porissa huhtikuussa Osaava Satakunnan Varhaiskasvatusfoorumiin on tarkoitus myös mennä pitämään standia.

Verkkokauppa

Verkkokaupan kanssa totean edelleen, että voi kun olisi aikaa touhuta sen kanssa enemmän! Tuolla kauppa on kuitenkin auki ympäri vuorokauden ja tilauksia tulee tasaiseen tahtiin. Eniten menee Koiraturvaa, mutta myös Turvakerron Mentholia on mennyt työkäyttöön eri tahoille. Kotisivuilta pääset näppärästi tutustumaan tuotteisiin ja vaikka tekemään ostoksia. Katsotaan mitä tulevaisuus kaupan kanssa tuo tullessaan. Jos vaikka jotain uuttakin arjen turvallisuuteen liittyvää tuonne löytäisi.

Hyvää alkavaa joulunaikaa!

Sitten onkin toivotusten aika. Joulutauko on edessä. Ensinnäkin annetaan aikaa läheisille ja vedetään hetki henkeä, jotta arjen taas koittaessa virtaa riittää. Koska liike ei saa koskaan loppua!

Toivotan kaikille ystävilleni, yhteistyökumppaneilleni ja seuraajilleni ensinnäkin Turvallista, mutta myös Rauhallista Joulunaikaa ja menestystä vuodelle 2024 😊

Lue lisää