Turvasumuttimen käyttökoulutukset

Turvasumuttimen käyttökoulutukset

TURVAKERROIN TURVASUMUTTIMET ovat tehokkaita lupavapaita välineitä tuottamaan suojaa henkilökohtaista koskettamattomuutta uhkaavissa tilanteissa. Turvasumuttimet ovat monikäyttöisiä turvallisuustuotteita! Parhaan edun tuotteesta saat, kun olet hieman harjoitellut sen käyttöä. Näin itsevarmuus ja tehokkuus mahdollisessa käyttötilanteessa lisääntyvät! Tutustu tuotteisiin näillä sivuilla tai yrityksen verkkokaupassa!

Turvasumuttimen käyttökoulutus

Koulutus järjestetään yhden illan mittaisena tai muutoin 4 – 6 h mittaisena. Työpaikoille koulutus järjestyy aina yksikön toiveiden mukaan. Koulutuksen sisältö kooostuu teoriaosuudesta sekä käytännön harjoittelusta. Teoriaosuudessa käydään läpi uhkatilanteiden tunnistaminen, hätävarjeluun liittyvää lainsäädäntöä ja Turvakerroin Turvasumuttimien tekniset tiedot. Käytännön osuudessa harjoitellaan irtaantumiset, etäisyyksien hallinta ja sumuttimella ampuminen, harjoitteluvälineenä vettä sisältävä harjoitussumute. Tarvittaessa harjoitellaan myös Henkilöhälyttimen käyttäminen yhdistettynä Turvasumuttimen käyttöön.

Myös altistustilanne on mahdollinen, jos kurssilaisista löytyy tähän halukkuutta.

Kurssin jälkeen osallistujalla on perustaidot puolustautua hyökkääjää vastaan irtaantumalla tai Turvasumuttimen avulla sekä ymmärtää sumuttimen käytön periaatteet, vastuu ja velvollisuudet.
Kurssilla on mahdollisuus myös ostaa itselleen lupavapaa Turvasumutin ja muita Turvakerroin – tuotteita, tarjoushintaan tietenkin! Jos kyseessä on työpaikan järjestämä koulutus, usein työnantaja on jo hankkinut Turvasumuttimet työntekijöilleen.

Esimerkkihinta yleisestä Turvasumutin – kurssista:

Kahden tunnin kurssin hinta (sisältää kahvitarjoilun)30.00 € / hlö (sis.alv)
Kurssi ja Turvasumutin55.00 € / hlö (sis.alv)
Kurssi + Turvasumutin + Henkilöhälytin70.00 € / hlö (sis.alv)

Seuraa näiden kotisivujen Ajankohtaista palstaa ja yrityksen Facebook-sivuja.

HUOM! Kerää vaikka kaveriporukka tai työporukka ja kysy tarjousta kurssista….erinomainen, hyödyllinen  ja hauska tapa järjestää ohjelmaa illanviettoosi 🙂 !!!!

Lue lisää